YILDIZLAR TÜRKİYE' DE !

 

Antalya'nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli nin açılışı dünyaca ünlü isimlerin katıldığı bir partiyle yapıldı. Yaklaşık 1.4 milyar dolara mal olan otelin açılışına katılan ünlüler arasında Mariah Carey, Paris Hilton, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Bellucci, Tom Jones ve Seal yer aldı. Kazakistan Cumhurbaşkanı Nur Sultan Nazarbayev in de bulunduğu açılışda ayrıca Türkan Saylan ın cenazesine katılmayıp da elalemin otel açılışını kaçırmayan süper şahsiyet Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da yer aldı.

* Resimleri üstlerini tıklayarak büyütebilirsiniz !



Öncelikle gün içinde bir basın toplantısı düzenlendi. Sharon ın somon rengi Catherine Malandrino kıyafetine bayıldım. Bu kadına son günlerde birşeyler oldu. Leopar desenler olmadanda şık olabileceğinin farkına vardı anlaşılan :) Kim akıl verdiyse süper bir iş başarmış. Son günlerde ki Sharon Stone doğru seçimleriyle beni mest etmeye devam ediyor.



Kambersiz düğün olur mu ? Dünyanın en ünlü ne yaptığı belli olmayan ismide Antalya da ! Pembe kıyafeti bu sefer hoşuma gitti. Tarzına ve tenine tam gitmiş. Özellikle iç etekteki çiçek desenleri kıyafete güzel bir hareket katmış.



Mariah Carey Cannes daki şıklığına son vermiş ve eski rüküş haline geri dönmüş. Kötü bir Roberto Cavalli elbiseyle yine olağan Mariah Carey zevksizliği.



Monica Bellucci yine şık yine çok güzel.



Richard Gere galaya hayat arkadaşı Cary Lowell ile katıldı. Sharon Stone un Roberto Cavalli kıyafetiyle ne kadar şık olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.

Anlaşılan ünlülerin çoğu hazır Cannes a gelmişken Antalya ya da gidip cebimizi dolduralım demiş.

Yorumlar

  1. Monica'yı tek geçerim vala.Ama esaa merak ettiğim Emine Erdoğan yıldızlarla tanışıp, sohbet etti mi?:)

    YanıtlaSil
  2. Itırcım neyseki gelmemişler açılışa. Ne kadar az görünürlerse o kadar iyi :)

    YanıtlaSil
  3. sharon stone ve mercan rengi elbise muhteşem olmamış mı?

    monica özel üretim bence de, herşeyi mi güzel olur bir insanın...

    YanıtlaSil
  4. sharon cannes+antalya hepsinde en şıklardan..tek bi kusur bulamıyorum.

    çok seviyorum Monica yı. hatun herşeyiyle tam bir dişi.

    YanıtlaSil
  5. merhaba sitenizi takip edenlerdenim, eğlenceli ve keyifli, ama Ne kadar az görünürlerse o kadar iyi :)
    cümlenizi yadırgadım açıkçası...

    YanıtlaSil
  6. güzel sözlerin için çok teşekkürler. sözümü yadırgamış olmanı anlamadım. yazılarımı takip ediyorsan tarzımı, beğenilerimi , dünya görüşümü bir nebzede olsun anlamış olman gerekiyor. modaya aşık olan biri olarak başımızda olan hiçbir kadınıda beğenmemem sizi şaşırtmamalı. çünkü hepsi birbirinden zevksiz ve rüküş. tabi bu benim kişisel düşüncem. eğer siz aksini düşünüyorsanız buda sizin kişisel fikriniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.