Alexa Chung - CHANEL

 


Alexa Chung'ın kıyafeti hoş ama sıradan..Tüm yük aksesuarlarda. Chanel ayakkabılar yemede yanında yat. Bunlar benim olacak giymeye bile kıyamam. Oldum olası barok stil hep ilgimi çeker. Klasik Chanel kapitone kumaş, fiyonklar ve taşlarla adeta sanat eseri gibi. Ayakkabı koleksiyonerleri için kaçırılmaz bir parça.

Yorumlar

  1. Ayakkabılar gerçekten çok şahane. Her zaman sadelikten yana olan ve tüm ayakkabıları tek renkten oluşan ben bile hayran kaldım. Stil sahibi bir kadının elinde casual olarakta frapan bir tarzla da kullanılabilir. Ben şahsen kotun altına bile giyebilirdim bu ayakkabıları. Çok şıklar. :)

    Bu arada sürekli yazmayı unutuyorum. Yeni alış veriş listen dikkatimi çekti Pelin. Yine çok güzel parçalar seçmişsin. Özellikle miu miu ipek bluz ve Oscar de la Renta elbiseye bayıldım. İnanılmaz şık ve göz alıcı. Burası yeri değil ama yinede şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum. :)

    derya

    YanıtlaSil
  2. ben çok beğendim bunu.
    sıradan olmak da cesaret ister bir yerde..
    en ilgi çekecem diye çabalayanları da görüyoruz her gün..
    ayakkabılar gerçekten hem kullanılabilir hem de güzel..

    YanıtlaSil
  3. janecim o ayakkabılar oldukça ne giyilirse giyilsin farkedilme bence :)

    derya evet skinny jean altına süper cici giderler. alışveriş listem ise bir hayal köşesi canım :) deşarj oluyorum o köşede :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.