MONACO GÜL BALOSU 'nun GÜZELLERİ

Biraz aristokrasi diyelim ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen Monaco 'nun geleneksel Gül Balosu 'na gidelim.

Tabi bütün gözler 3 kadının üstündeydi. Hanover Prensesi Caroline, Monaco Prensesi Charlene ve Charlotte Casiraghi.



Charlotte 'un Gucci 'nin yeni yüzü seçildiği için Gucci giymesini beklerdim ama her zaman ki gibi bir Chanel seçmiş. 2012 Couture koleksiyonundan uçuk mavi renkli nefis bir seçim yapmış. Renk yakışmış ve iddialı kesimi rahatlıkla taşımış. Özellikle elbisenin üstünü çıkarıp straples kesimin göründüğü fotolarda çok daha hoş. Yüzünün güzelliği zaten dillere destan. Topuzu klas, mücevherleri çok şık.



Annesi de Chanel 'in 2011 Couture koleksiyonundan bir seçim yapmış. Kısaca sevmedim diyebilirim. Daha zarif görünebilirdi. Tünik yeleğin uzunluğu, üstündeki gümüş işlemeler, kemer, maksi ipek tafta etek bileşimi hem çok kalabalık hem de renk olarak içimi bunalttı.



Prenses Charlene ise Akris tarafından özel olarak tasarlanan çok zarif bir elbiseyle. Elbisenin kendisi güzel ama o geniş omuzları gördümmü işin tüm güzelliği gidiveriyor. Bu yapıda bir kadının omuzlarını ince bir tül bolero ile örtmesi gerekir. Tabi bu dediğimde bu elbiseyle çok sakil durur. O yüzden Prenses Charlene 'in vücut yapısına göre yanlış bir seçim yapılmış derim. Saç bantı gereksiz ama yinede rahatsız etmedi. Ve yüzünde onca söylentiye rağmen samimi bir gülümseme görmek çok hoşuma gitti. Benim düşünceme göre gülen/gülümseyen bir kadın her zaman daha güzel görünür.

Bizden baloya kimler katıldı çok merak ediyorum. Biliyorum ki Siren Ertan Çarmıklı ve Feryal Gülman gitmediler. Ama bir yerlerde Etel Baler ve eşinin adını okumuştum. Acaba ne giydi diye feci bir merak içindeyim. Umarım en kısa zamanda bu merakım giderilir :)



Share

Yorumlar

  1. kimse sevmesede ben şu prenses charlene yi sevmekteyim kadın kolay bi yükü omuzlamadı sonuçta ve devamlı ya düşes kate ile yada grace kelly ile karşılaştırılıyo..ama şöyle bi durum var ingilteredede şu anda tartışma konusu kate hep lüks içinde büyümüş sırf williamla zaman geçirilsin diye özel olarak ev açılmış hiç bi yardım derneğinde çalışmamış bi kadın ve 8 yıl boyunca tek işi prensle flört etmekti..oysa bu kadın bütün zorlukları görmüş yüzücü olmadan önce oldukça kötü bi yerde büyüüş kendi ayakları üstünde duran bi kadın devamlı yardım dernekler,inde gönüllü olarak çalışmış biri .ve asla eşine boyun eğmemiş düğün töreni sırasında eşinin tüm ısrarlarına rağmen halkı sarayın içine aldırmış...evet kadında mevcut bi mutsuzluk var ama kate gibi herşeye gülmesi yerine böyle mutlu olduğunda gülen bi kadın görmek çok daha güzel bence....

    charlotte ise bence konuşmayalım onu çünkü benim tansiyonum düşüyo üzeimdeki pijamalara bakınca şekerimde düştü pelin ben bi gidiyim hayatım :D

    YanıtlaSil
  2. Charlotte Casiraghi prenses degılmı annesı oyle cunku babasından dolayı herhalde?

    YanıtlaSil
  3. sadecebenemel yine kendine has esprili dilinle çok güldüm yazdıklarına :) haklısın haklısın hem de çok haklısın ! ben genelde böyle kadınları gördümü kendimi spa ya atıyorum :)

    tutu hayır charlotte prenses değil. özellikle geçenlerde annesi sahip olabileceği prenses ünvanını charlotte 'un almasını istemeyerek red oyu verdi. ama tabi ne kadar prenses olsun olmasın şu an monaco monarşi sisteminde taht sırası 5. ve yine prenses olsun olmasın bir grimaldi olduğu için ünvanı olmasada ülkeyi yönetme hakkına sahip.

    YanıtlaSil
  4. Emel katiliyorum sana. Bende Charlene'i begeniyorum, guclu durusunu seviyorum. Kate Middleton sirin, guzel, sevimli fln ama yillarca William'in propose etmesini beklemekten baska hic bisi yapmadi. Diana onun yasindayken HIV icin dernekler kurmus, sayisiz hayir isine kendini adamisti diye cok elestirildi. Kate ise senelerce sadece prenses olmaya calistirildi, ona hazirlandi. Ama ote yandan Diana hep yalniz ve mutsuz evliligi olan bir kadindi. Kate ise Williamla hep beraber, William Kate'in hep destekcisi, birbirlerine sevgiyle bakan bir cift. Insan dusunmeden edemiyor tabi Kate gibi kendini arka plana atip surekli mutlu mutlu gulucukler mi atmak daha kolay yoksa Charlene gibi mutsuz gozukme pahasina kendi durusunu korumak mi...

    Diana'cigimin uzerine kimseleri tanimam o ayri.

    YanıtlaSil
  5. Ben de Charlene'i sevenlerdenim. Çok farklı bir havası var bu kadının. Gizemli böyle değişik ne biliim işte, içimdeki Hülya onu seviyor:)

    YanıtlaSil
  6. charlotte'un guccinin yüzü olmasına rağmen chanel giymesi bence güzel. çünkü öbür türlü pek bir heyecanı kalmıyor. chanelin bombay koleksiyonundan giyseler benim için daha iyi olurdu. o nasıl bir güzellikti öyle.

    Süheyla

    YanıtlaSil
  7. Charlotte gibi genc ve olagan ustu guzel biri secebilecegi yuzlerce kiyafet icinden bunu mu secmis demek istiyorum, cunku 1. ve 2. resimlerde kalca etrafindaki firfir pasta susu gibi alakasiz duruyor, 4. ve 6. resimlerde ust potlu gibi duruyor.. hic iyi bir secim degil bence.

    ayrica, makyajinin sadeligi de takdire sayan. istinye park'ta gunduz vakti assolist makyaji ile gezen genc kizlarimiza ibret olsun.

    YanıtlaSil
  8. ah ah diana bizim bebeğimiz zaten onun gibi prenses gelmedi gelmeyecek bu dünyaya bence..bide şu charlotte ye çok üzülüyorum ben yazık ya kız bi prenses bile olamadı..valla ben olsam çıngar çıkarırdım..anneeeeee ben neden prenses değilim diye gerçi bunlarn ailede bi problem var yaşlı ablalar prenses güzelim kızların ünvanı yok :D bide bunun kuzenimi kardeşimi bilmeidğim bi kız var aynı kate e beniyo valla bunların familyası güzel be hacııııı :D

    YanıtlaSil
  9. diana 'yı sevmemizin sebebi fazlasıyla insancıl olması ve bizlere bu özelliğini güzel bir şekilde yansıtabilmesiydi. e ortada birde 3'lü aşk olunca her zamanki gibi ezilen ve dışlananı sahipleniverdik. birde söylemesi ayıptır ama ne yazık ki hayatın gerçeği olan güzel/çirkin ayrımı vardı. canım güzellikte bir kadın varken o cadaloz neden sevilir diye azmı kafa patlattım :) diana da insanların bağrına basmak adına tüm malzeme mevcuttu. şimdikilerde böyle bir durum yok. bir tarafta hayatını prenses olmak için adayan ve durmadan gülen (evet sinirimi bozuyor her daim güldüğünü görmek) bir kadın diğer tarafta ise hala ne tarz bir evlilik ilişkisi olduğu belli olmayan, yer yer mutsuzluğunu alanen belli eden bir kadın. banada inanırlık açısından charlene daha yakın geliyor.

    YanıtlaSil
  10. esin ne güzel demişin bravo. çok makyaja ihtiyaç duyan bir kadın ya kusurunu örtmeye çalışıyordur ya da kendini çok çirkin hissediyordur. ben bunun artık bir psikolojik sorun olduğu kanısına vardım. makyajı yerinde ve dozunda uygulamak varken badana yapmış gibi boyananları anlamam mümkün değil.

    sadecebenemel charlotte'un prenses olmaya ihtiyacı yok aslında. her halükarda bir grimaldi. gerisi fasa fiso:) bence caroline akıllılık ederek kızını daha sonra omuzlarında büyük bir yük olarak hissedebileceği herşeyden kurtarmış oldu.

    YanıtlaSil
  11. Charlotte çok hoş olmuş ya :) ben üstüyle olduğu fotoğrafları daha çok sevdim :)genel olarak mükemmel :) Bilmem sadece ben mi benzetiyorum ama Charlotte'un yüzü bana seni andırıyor :)
    Caroline ise çok kötü :/ Zaten pek güzel bir parça değilmiş transparanlık kapanınca tamamen mahvolmuş.
    Charlene de pek iyi değil :/ Ben elbiseyi de beğenmedim Pek bir numarası yok, bi de omuzlar var tabi!
    Bu sabah yazıyı gördüğümde sanki sen bulamadın halde bulabilirmiş gibi Etel Baler'in resmini aradım benimki de yardım olsun ama bulamadım :/
    Pauline ile evleniyim bari ben de prens oliyim hem de Monaco prensi! Ama yüzmeyi bıraksın omuzları genişlemesin.
    Dianayı çok seviyorum ben de ya küçük en sevdiğim ünlü benim Prenseees Diana derdim melek oldu o bi kere u.u

    YanıtlaSil
  12. Etel baler kırmızı uzun bir elbise giymiş. Saçları toplamış. Herzamanki etel baler şıklığında ama daha şık olabilirdi diye düşünüyorum. Kaynak hürriyet kelebek:)) Charlotte çok güzel bayıldım çok şık olmuş. Charlene de çok güzel çook beğendim. Havası yeter. Caroline konusunda tamamen fazılhan'a katılıyorum aynı şeyleri yazmıyım hasyatım zaten:))

    YanıtlaSil
  13. Ben Caroline i cok begendim . Yasina uygun bir secim. Belki renk farkli olabilirdi..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.